Grau d'Enologia (2014): Itinerari a Temps Parcial
Continguts (Itinerari a Temps Parcial)
1r curs - 1r any
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Àmbit de coneixement |
Primer Quadrimestre |
19224007 |
Química I |
6 |
Bàsica |
Ciències agràries i tecnologia dels aliments |
19224001 |
Fonaments de Biologia |
6 |
Bàsica |
Biologia i Genètica |
19224006 |
Matemàtiques |
6 |
Bàsica |
Ciències agràries i tecnologia dels aliments |
Segon Quadrimestre |
19224009 |
Química II |
6 |
Bàsica |
Ciències agràries i tecnologia dels aliments |
19224002 |
Fisiologia Vegetal i Pràctiques de Biologia |
6 |
Bàsica |
Biologia i Genètica |
1r curs - 2n any
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Àmbit de coneixement |
Primer Quadrimestre |
19224007 |
Física |
6 |
Bàsica |
Ciències agràries i tecnologia dels aliments |
19224005 |
Estadística |
6 |
Bàsica |
Ciències agràries i tecnologia dels aliments |
Segon Quadrimestre |
19224003 |
Biologia Cel·lular i Genètica |
6 |
Bàsica |
Biologia i Genètica |
19224010 |
Bioquímica |
6 |
Bàsica |
Ciències agràries i tecnologia dels aliments |
19224004 |
Microbiologia General |
6 |
Bàsica |
Biologia i Genètica |
2n curs - 1r any
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Primer Quadrimestre |
19224102 |
Microbiologia i Bioquímica Enològiques I |
6 |
Obligatòria |
19224103 |
Química Enològica |
6 |
Obligatòria |
19224104 |
Anàlisi Química Enològica I |
3 |
Obligatòria |
Segon Quadrimestre |
19224101 |
Operacions Bàsiques |
3 |
Obligatòria |
19224110 |
Anàlisi Química Enològica II |
6 |
Obligatòria |
19224109 |
Microbiologia i Bioquímica Enològiques II |
6 |
Obligatòria |
2n curs - 2n any
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Primer Quadrimestre |
19224106 |
Enologia General I |
6 |
Obligatòria |
19224105 |
Edafologia i Climatologia Vitícoles |
3 |
Obligatòria |
19224107 |
Anàlisi Sensorial I |
3 |
Obligatòria |
19224111 |
Ampelologia |
3 |
Obligatòria |
Segon Quadrimestre |
19224108 |
Economia i Màrqueting Vitivinícola |
6 |
Obligatòria |
19224112 |
Viticultura I |
6 |
Obligatòria |
19224113 |
Anàlisi Sensorial II |
3 |
Obligatòria |
3r curs - 1r any
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Primer Quadrimestre |
19224119 |
Viticultura II |
6 |
Obligatòria |
19224115 |
Enologia General II |
9 |
Obligatòria |
19224117 |
Anàlisis Sensorial III |
3 |
Obligatòria |
19224118 |
Anàlisi Instrumental Enològica |
3 |
Obligatòria |
Segon Quadrimestre |
19224120 |
Normativa i Legislació Vitivinícola |
3 |
Obligatòria |
19224122 |
Criança i Envelliment |
6 |
Obligatòria |
3r curs - 2n any
Codi |
Assignatures |
ECTS |
Tipologia |
Primer Quadrimestre |
19224114 |
Subproductes Vitivinícoles |
3 |
Obligatòria |
19224116 |
Cultura Vitivinícola |
6 |
Obligatòria |
Segon Quadrimestre |
19224126 |
Enginyeria Enològica |
6 |
Obligatòria |
19224123 |
Elaboració de Vins Escumosos |
3 |
Obligatòria |
19224121 |
Gestió Mediambiental de la Industria Vitivinícola |
3 |
Obligatòria |
19224124 |
Anàlisi Sensorial IV |
3 |
Obligatòria |
19224125 |
Gestió de la Qualitat i la Seguretat en la Industria Vitivinícola |
3 |
Obligatòria |
19224127 |
Patologia Vitícola |
3 |
Obligatòria |
4t curs - 1r any
Codi |
Assignatures |
ECTS |
Tipologia |
1r Quadrimestre |
19224401 |
Pràctiques Externes |
15 |
Obligatòria |
|
Optatives |
15 |
Optativa |
(*) Per poder matricular l’assignatura de Pràctiques Externes, és requisit indispensable haver superat el 60% dels crèdits totals del grau. |
4t curs - 2n any
Codi |
Assignatura |
ECTS |
Tipologia |
Anual |
19224301 |
Treball de Fi de Grau (**) |
15 |
Obligatòria |
|
Optatives |
15 |
Optativa |
(**) Per poder matricular l’assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau. |