Grau d'Enologia (2014): Assignatures Optatives
En aquest apartat podeu consultar la relació total d’assignatures optatives que s’inclouen al pla d’estudis. Abans de seleccionar les assignatures per a la vostra matrícula, cal que consulteu l’activació anual.
Codi | Assignatura | Crèdits |
---|---|---|
19224203 | Activitats Universitàries Reconegudes | 3 |
19224202 | Estudis en el Marc de Convenis de Mobilitat (només la podran matricular els estudiants que participen en programes de mobilitat) | 3 |
19224201 | Seminaris Interdisciplinaris | 3 |
19224204 | Selecció i Millora d'Inòculs Enològics | 3 |
19224207 | Caracterització Estructural de Compostos Orgànics d'Interès Enològic | 3 |
19224205 | Control de la Qualitat en l'Elaboració de Vins Escumosos | 3 |
19224208 | Garantia de Qualitat en el Laboratori d'Anàlisi de Vins i Aliments | 3 |
19224209 | Implantació del Sistema Integrat: Seguretat Alimentària, Qualitat i Medi Ambient a l'Empresa Vitivinícola | 3 |
19224206 | Control Microbiològic en la Indústria Enològica | 3 |
19224211 | Caracterització i Identificació d'Organismes Vegetals | 3 |
19224212 | Creació de Valor en el Sector Vitivinícola | 3 |
19224214 | Factors de Qualitat en el Cultiu de la Vinya | 3 |
19224215 | Viticultura Ecològica i Biodinàmica | 3 |
19224216 | Micologia Vitícola | 3 |
19224225 | Ampliació d'Operacions Bàsiques: Tractaments Tèrmics | 6 |
19224221 | Enginyeria Tèrmica | 3 |
19224222 | Enginyeria de Processos Agroalimentaris | 3 |
19224223 | Màquines i Motors Tèrmics | 3 |
19224217 | Innovació en el Sector Turístic | 6 |
19224218 | Fonaments del Turisme Cultural | 6 |
19224219 | Gestió i Processos de Producció en Restauració | 6 |
19224220 | Planificació i Gestió de l'Enoturisme | 3 |
19224224 | Tecnologia del Servei de Vins. Harmonia de Vins i Menjar | 3 |
19224226 | Aliments Fermentats | 6 |
19224227 | Exportació de Vins | 3 |
19224228 | Begudes Espirituoses | 3 |
19224229 | Eines d’Anàlisi de Dades per al Laboratori Agroalimentari | 3 |
19224230 | Elaboració de Cervesa | 3 |
19224213 | El Vi com a Aliment | 3 |
19224210 | Innovació i Tast de Vins Escumosos | 3 |
19224232 | Eines per Emprendre | 6 |
19224233 | Aprofundiment en la Poda de Respecte i l'Empelt | 3 |
19224239 | Nous Models de Viticultura Ecològics, Biodinàmics i Regeneratius | 3 |
19224240 | Canvi Climàtic i Sostenibilitat | 3 |
19224241 | Successful European regional quality wines. Marketing & Sales strategies in Exports Markets | 3 |