Grau de Biotecnologia (2009): Mencions
Pels estudiants que han iniciat estudis a partir del curs 2025-26
Pels estudiants que han iniciat estudis fins al curs 2024-25
Pels estudiants que han iniciat estudis a partir del curs 2025-26
En aquest apartat podeu consultar la relació total d'assignatures optatives que s'inclouen al pla d'estudis. Abans de seleccionar les assignatures per a la vostra matrícula, cal que consulteu l'activació anual.
Menció: BIOTECNOLOGIA D'ALIMENTS (51 crèdits) | ||
---|---|---|
Codi | Assignatura | ECTS |
19234208 | Productes Naturals d'Interès Industrial | 3 |
19234212 | Bioquímica dels Aliments | 6 |
19234210 | Aliments Transgènics | 3 |
19234217 | Enzimologia Industrial | 3 |
19234214 | Aliments Fermentats | 6 |
19234215 | Tecnologia Alimentària | 3 |
19234237 | Aliments Funcionals, Compostos Bioactius i Nutracèutics | 6 |
19234216 | Seguretat Alimentària | 3 |
19234302 | Treball de Fi de Grau | 9 |
19234403 | Pràctiques Acadèmiques Externes | 12 |
Menció: BIOTECNOLOGIA BIOMÈDICA (51 crèdits) | ||
---|---|---|
Codi | Assignatura | ECTS |
19234206 | Vacunes i Fàrmacs | 3 |
19234207 | Immunologia Clínica | 3 |
19234208 | Productes Naturals d'Interès Industrial | 3 |
19234209 | Patologia Molecular | 3 |
19234204 | Teràpia Gènica | 3 |
19234211 | Enginyeria de Teixits | 3 |
19234218 | Des dels Organismes Model a la Biologia Humana | 3 |
19234220 | Garantia i Control de la Qualitat | 3 |
19234221 | Epigenètica | 3 |
19234222 | Enginyeria de Proteïnes | 3 |
19234229 | Virologia | 3 |
19234303 | Treball de Fi de Grau | 9 |
19234402 | Pràctiques Acadèmiques Externes | 12 |
Pels estudiants que han iniciat estudis fins al curs 2024-25
En aquest apartat podeu consultar la relació total d’assignatures optatives que s’inclouen al pla d’estudis. Abans de seleccionar les assignatures per a la vostra matrícula, cal que consulteu l’activació anual.
Menció: BIOTECNOLOGIA D'ALIMENTS (30 crèdits) | ||
---|---|---|
Codi | Assignatura | ECTS |
19204208 | Productes Naturals d'Interès Industrial | 3 |
19204212 | Bioquímica dels Aliments | 6 |
19204215 | Aliments Transgènics | 3 |
19204217 | Enzimologia Industrial | 3 |
19204230 | Modelització de Processos Biotecnològics | 3 |
19204231 | Aliments Fermentats | 6 |
19204232 | Tecnologia Alimentària | 3 |
19204233 | Prebiòtics i Probiòtics | 3 |
19204234 | Aliments Funcionals i Nutracèutics | 3 |
19204235 | Sostenibilitat a la Indústria Alimentària | 3 |
19204236 | Seguretat Alimentària | 3 |
19204237 | Aliments Funcionals, Compostos Bioactius i Nutracèutics | 6 |
Menció: BIOTECNOLOGIA BIOMÈDICA (30 crèdits) | ||
---|---|---|
Codi | Assignatura | ECTS |
19204206 | Vacunes i Fàrmacs | 3 |
19204207 | Immunologia Clínica | 3 |
19204208 | Productes Naturals d'Interès Industrial | 3 |
19204209 | Patologia Molecular | 3 |
19204210 | Teràpia Gènica | 3 |
19204211 | Enginyeria de Teixits | 3 |
19204218 | Des dels Organismes Model a la Biologia Humana | 3 |
19204220 | Garantia i Control de la Qualitat | 3 |
19204221 | Epigenètica | 3 |
19204222 | Enginyeria de Proteïnes | 3 |
19204229 | Virologia | 3 |
19204230 | Modelització de Processos Biotecnològics | 3 |