Màster universitari en Begudes Fermentades - 12a edició
- Durada
- 60 ECTS
- Places de nou ingrés
- 30
- Modalitat
- Presencial
- Idioma d'impartició
- Castellà. Alguns materials docents són en anglès.
- Horari
- Data d’inici i final de la docència
-
De principis d'octubre a finals juny
- Coordinació acadèmica
- Dra. Carmen Portillo
- Centre de la URV
- Facultat d'Enologia (URV)
- Preu
- 1806€
(preu curs 2024-25)* per a estudiants de la UE, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa i Andorra* o residents a Espanya).
Resta d'estudiants: 2.913 €.
*Si has obtingut la titulació fora de la UE, en la primera matrícula s'aplicarà la Taxa de trajectòria acadèmica de 218,15 €.
Oficina de l'Estudiant
977 77 99 44
master(ELIMINAR)@urv.cat
El màster universitari en Begudes Fermentades et forma com a investigador i professional en l'àmbit de les begudes fermentades: vi i cervesa.
El programa t’ofereix dues orientacions professionals clares, segons l'especialitat que vulguis escollir:
- Avenços de la Recerca Enològica: forma professionals de la recerca dins l'àmbit de l'enologia o la biotecnologia alimentària que vulguin realitzar tesis doctorals o incorporar-se en departaments d'R+D+I en organismes públics o privats de recerca.
- Ciència i Tecnologia de la Cervesa: forma professionals procedents de diferents àmbits (biotecnòlegs, enòlegs, enginyers, etc.) en el procés d'elaboració dels diferents tipus de cerveses, tant industrials com artesanals.
També tens l'opció de cursar el màster sense escollir especialitat, amb un perfil més genèric. Per tant, es tracta d'una titulació amb objectius de formació en recerca i professionalitzadora de molt ampli abast.
Què estudiaràs al màster?
Com és l’experiència dels alumnes del màster?