saltar al contingut principal
Cercar
URV
Màsters > Màster universitari en Begudes Fermentades

Màster universitari en Begudes Fermentades - 12a edició

Admissió

El Màster s'adreça a estudiants amb una formació anterior en biociències com Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Química, Enologia, Farmàcia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, i totes les enginyeries tècniques superiors, amb interès d’aprofundir en coneixements relacionats amb les begudes fermentades, concretament l’elaboració de cervesa o recerca en Enologia i Biotecnologia.  

És desitjable que tinguis un bon coneixement de les llengües d'impartició majoritàries (castellà), així com un nivell d'anglès bàsic, pel que fa a comprensió oral i escriptura.

En funció de la teva formació prèvia acreditada i l'especialitat escollida, es poden requerir complements formatius que computaran fora del màster.

Documentació específica obligatòria

A més de la documentació general obligatòria per fer la preinscripció, aquest màster requereix presentar:

  • Carta de motivació adreçada a la coordinació acadèmica. En la que s'ha d'indicar l'especialitat que voleu realitzar per ordre de preferència:
    • Especialitat en Avenços de la Recerca
    • Especialitat en Ciència i Tecnologia de la Cervesa
  • Acreditació del coneixement de la llengua espanyola (solament si ets d’un país no hispanoparlant).

Opcionalment també pots presentar: 

  • Acreditació del coneixement de la llengua anglesa (superior al mínim exigit).
  • Acreditació de la formació complementària relacionada amb el contingut del màster de cursos, seminaris o altres activitats de formació.
  • Acreditació de l’experiència professional relacionada amb el contingut del màster i estades a l'estranger.
  • Cartes de recomanació.

Criteris de selecció

  1.  Valoració de l’expedient acadèmic de la titulació universitària oficial que dóna accés al màster: fins a un màxim de 5 punts.
  2.  Formació complementària relacionada amb el contingut del màster (acreditada documentalment): fins a un màxim de 2 punts.
  3.  Experiència professional relacionada amb el contingut del màster (d’acord amb l’especialitat seleccionada) i estades a l’estranger: fins a un màxim de 2 punts.
  4.  Nivell d’anglès superior al mínim exigit: fins a un màxim d’1 punt (B1: 0.5, B2 o superior: 1).
     

Si hi ha prou places, sempre i quan es compleixin els requisits d'accés, l'òrgan d'admissió podrà admetre estudiants sense necessitat de prioritzar-los en funció dels mèrits.

Oficina de l'Estudiant
977 77 99 44
master(ELIMINAR)@urv.cat