saltar al contingut principal
Cercar
URV
Màsters > Màster universitari en Begudes Fermentades

Màster universitari en Begudes Fermentades - 12a edició

Professorat

Dra. Carmen Portillo

Dra. Carmen Portillo

Coordinadora acadèmica del màster

Els estudiants de l'especialització en cervesa disposaran de coneixements per treballar com a tècnics i tècniques en aquest sector de gran creixement. També podran impulsar la seva empresa arran del coneixement sectorial adquirit. En l'especialització en enologia, els estudiants tindran els coneixements per treballar en departaments d'R+D+I d'empreses del sector o elaborar una tesi doctoral sota la direcció de professorat de primer nivell en aquest camp.”

  • Dr. Jordi de Mier Vinue

    Dr. Jordi de Mier Vinue

    Cap de producció a Cervesers Artesans de Catalunya SCCL.

    Doctor en Química.

    Màster universitari en Begudes Fermentades.

    Professor associat del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.

    Al màster universitari en Begudes Fermentades aprendràs des dels fonaments dels processos científics i tècnics relacionats amb la producció de cervesa que serviran per a desenvolupar un perfil professional dins l'emergent indústria cervesera.”

  • Dr. Miquel-Àngel Rius Vicente

    Dr. Miquel-Àngel Rius Vicente

    Professor de l’assignatura Sector Cerveser.
    Enginyer Industrial
    Dept. Bioquímica i Biotecnologia

    El sector de la cervesa artesana viu una veritable revolució de creixement i presència cada cop major. Aquestes expansions tan ràpides fan que apareguin oportunitats de refermar coneixement i proposar eines de formació tan potents com el màster. Ja són vora deu anys oferint una formació acadèmica sòlida que gaudeix d'una gran reputació al sector.”

  • Dr. Jordi Reguant Miranda

    Dr. Jordi Reguant Miranda

    Professor de l'assignatura Preparació i Presentació de Projectes.

    Doctor en Enginyeria Química.

    Professor Associat del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.

    Tant el camí com la meta són una recompensa, sobretot si els comparteixes amb persones amb procedències i perfils tan diversos com és el cas dels estudiants del màster.”

  • Dra. Maria Francesca Fort Marsal

    Dra. Maria Francesca Fort Marsal

    Professora de l'assignatura Macromolècules del Raïm i el Vi.

    Llicenciada en Ciències Biològiques (URV).

    Doctora en Ciències Químiques (URV).

    Professora Titular d'Universitat del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.

    Membre del Grup de Recerca de Tecnologia Enològica (TECNENOL): Àrea de Biologia de la Vinya.

    El màster en Begudes Fermentades, a més de ser l'esgraó que arrodoneix la formació del grau, t'obrirà un nou horitzó, el de la recerca en disciplines com l'Enologia i la Biotecnologia, entre altres.”

  • Gemma Beltran i Roger Plata, professorat del màster.

    Gemma Beltran i Roger Plata presenten les assignatures que imparteixen: assignatures relacionades amb els microorganismes, el Treball de Fi de Màster, Tecnologia Cervesera i Pràctiques Externes.