Màster universitari en Begudes Fermentades - 12a edició
Sortides professionals
Els àmbits de treball en què se centra el màster són la recerca en enologia i biotecnologia alimentària, bàsica i aplicada, així com l'àmbit de la producció de begudes fermentades, la gestió empresarial, la comercialització de productes o equips del sector, el laboratori o la comunicació, com a àmbits principals. Per tant, les sortides professionals a les quals pots optar amb el Màster Universitari en Begudes Fermentades són les següents:
- Incorporació en departaments d'R+D+I en organismes públics o privats de recerca.
- Investigació aplicada, assessorament i intervenció en l'àmbit de l'enologia i biotecnologia.
- Responsable de laboratori d'anàlisi d'aliments.
- Ensenyaments a diversos nivells.
- Mestre cerveser.
- Assessoria en la indústria enològica o cervesera.
- Comercialització de begudes fermentades o equips del sector.
- Cursar estudis de doctorat.
Oficina de l'Estudiant
977 77 99 44
master(ELIMINAR)@urv.cat