Màster universitari Erasmus Mundus en Transicions i Innovacions en Enoturisme (WINTOUR) - 9a edició
Màster universitari Erasmus Mundus en Transicions i Innovacions en Enoturisme (WINTOUR)
Pla d'estudis
Àmbit de coneixement: Interdisciplinar
ESTRUCTURA
CURS | CRÈDITS OBLIGATORIS | CRÈDITS OPTATIUS | CRÈDITS PRÀCTIQUES EXTERNES | CRÈDITS TREBALL DE FI DE MÀSTER | CRÈDITS TOTALS |
---|---|---|---|---|---|
1r | 48 | 6 | 6 | -- | 60 |
2n | 24 | -- | 6 | 30 | 60 |
TOTALS | 72 | 6 | 12 | 30 | 120 |
PRIMER CURS: assignatures obligatòries
CODI | ASSIGNATURA | CRÈDITS |
---|---|---|
Primer quadrimestre (URV) | ||
19645101 | Màrqueting Enoturístic | 6 |
19645102 | Planificació i Desenvolupament Sostenible de l'Enoturisme | 6 |
19645104 | Producció de Vins Escumosos | 6 |
19645113 | Patrimoni Vitivinícola I: Història i Territoris | 3 |
19645114 | Patrimoni Enoturístic: Disseny d’Experiències i Eines d’Interpretació | 3 |
Optatives | 6 | |
Segon quadrimestre (Universitat de Bordeus) | ||
19645105 | Tipicitats del Vi, Maridatge, Servei i Tast | 6 |
19645107 | Digitalització en l’Enoturisme | 6 |
19645109 | Producció Dolços i de Criança | 6 |
19645115 | Gestió d'Empreses Enoturístiques: cap a Pràctiques Sostenibles | 3 |
19645116 | Patrimoni Vitivinícola II: Cultures i Mercats del Vi | 3 |
19645401 | Pràctiques Acadèmiques Externes en Enoturisme | 6 |
Assignatures Optatives
CODI | ASSIGNATURA | CRÈDITS | OFERTA 2024-25 |
---|---|---|---|
19645201 | Adaptació al Turisme (URV) | 3 | Sí |
19645202 | Adaptació a la Pràctica Enològica (URV) | 3 | Sí |
19645203 | Adaptació a la Geografia (URV) | 3 | Sí |
19645204 | Adaptació a l'Economia i al Màrqueting (URV) | 3 | Sí |
19645205 | Adaptació a l'Enologia (URV) | 3 | Sí |
SEGON CURS: assignatures obligatòries
CODI | ASSIGNATURA | CRÈDITS |
---|---|---|
Primer quadrimestre (Universitat de Porto) | ||
19645103 | Comunicació Enoturística | 6 |
19645106 | Patrimoni Enoturístic: Esdeveniments i Gestió de Projectes | 3 |
19645108 | Comportament Enoturístic | 3 |
19645110 | Patrimoni Vitivinícola III: Regions Vitivinícoles de la UNESCO vs regions del Nou Món | 3 |
19645111 | Enoturisme Inclusiu, Sostenible i Regenerador | 3 |
19645112 | Producció de Vins Fortificats | 6 |
19645402 | Pràctiques Acadèmiques Externes en Enologia | 6 |
Segon quadrimestre | ||
19645301 | Treball de Fi de Màster | 30 |