Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR) - 7a edició
- Durada
- 120 ECTS
- Modalitat
- Presencial
- Idioma d'impartició
- Anglès
- Data d’inici i final de la docència
-
Segon curs: de setembre de 2024 a juny de 2025
- Coordinació acadèmica
- Dra. Gemma Beltran
- Centre de la URV
- Facultat d'Enologia (URV)
Facultat de Turisme i Geografia (URV)- Institut de Ciències de la Vinya i el Vi - ISVV (UB)
- Facultat de Ciències / Facultat d'Arts (UP)
- Preu
-
4.500 €/any “Programme country students”
9.000 €/any “Partner country students”
Oficina de l'Estudiant
977 77 99 44
master(ELIMINAR)@urv.cat
A partir del curs 2024-25, el màster internacional en Innovació en Enoturisme se substitueix pel màster Erasmus Mundus en Transicions i Innovacions en Enoturisme.
La preinscripció per als candidats al màster en Transicions i Innovacions en Enoturisme sense beca Erasmus Mundus (self-funded) obre el 16 d'abril fins al 16 de maig. Clica aquí per veure els detalls del nou màster.
L’objectiu del màster és la preparació de professionals àmpliament capacitats i altament adaptables i qualificats per tal de promoure innovacions en el desenvolupament del turisme del vi que generin valor afegit a través de l'augment dels ingressos i el reconeixement d'aquest sector. El programa cobreix l'absència d'una nova professió que requereix coneixements multidisciplinaris i multisectorials, que comprèn els processos d'elaboració del vi i la gestió del turisme. Una formació pràctica d'alta qualitat en esperit i gestió empresarial es proporciona mitjançant la participació dels estudiants en pràctiques en el sector no acadèmic.
S'estructura en 120 crèdits ECTS dividits en dos anys i quatre semestres. Els primers tres semestres s'imparteixen en cadascuna de les universitats (la URV, la UB i, finalment, la UP) i el darrer semestre es dedica a la pràctica final que es duu a terme en les instal·lacions d'un dels partners associats, principalment del sector no acadèmic. Així doncs, els estudiants tenen una branca comuna de 90 ECTS i una pràctica professional final per al desenvolupament de la tesi del màster de 30 ECTS, on els estudiants desenvolupen un projecte en relació amb les competències adquirides.
El programa docent inclou mòduls sobre enoturisme i màrqueting, elaboració de vins (centrat sobretot en els vins escumosos, els negres, els dolços i els fortificats) i el patrimoni del vi, així com tres tipus de pràctiques diferents (sobre l'elaboració del vi, la seva comercialització i l'enoturisme), amb la participació activa dels socis no acadèmics.
A partir del curs 2024-25, aquest màster se substitueix pel màster Erasmus Mundus en Transicions i Innovacions en Enoturisme.
Universitats participants
- Universitat Rovira i Virgili (Espanya) (coordinadora)
- Université de Bordeaux (France)
- Universidade do Porto (Portugal)
Institucions col·laboradores
Freixenet, Codorniu, Bodegas Miguel Torres, COVIDES, Priorat Enoturisme, Gran Cruz Porto, Lavradores da Feitoria, Cité des Civilizations du vin, Conseil Interprofessionnel du Vin de Bordeaux (CIVB), Universidad de La Rioja, Aristotle University of Thessaloniki, Università di Padova, Università di Torino, Instituto Nacional de Investigaçao Agrária e Vetérinaria, I.P. (INIAV), Science and Technology Park of Tourism and Leisure (PCT) i Technology Park of Wine (VITEC).