saltar al contingut principal
Cercar
URV
Màsters > Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR)

Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR) - 7a edició

Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR)

Informació acadèmica

Pràctiques externes

El programa inclou quatre períodes de pràctiques obligatòries diferents:

  • Semestre 1 (setembre): Adaptació al marc pràctic del vi.
  • Semestre 2 (juny). Pràctiques d’enoturisme.
  • Semestre 3 (setembre a octubre). Pràctiques en vinificació.
  • Semestre 4 (febrer a juny): Pràctiques professionals (Treball final de màster)

Mobilitat

Com a programa Erasmus Mundus, un dels elements centrals del màster Wintour és precisament la seva mobilitat internacional.

El programa acadèmic requereix que els estudiants cursin un semestre a cadascuna de les tres universitats organitzadores: el primer semestre a la Universitat Rovira i Virgili - Tarragona; el segon, a la Universitat de Bordeus; i el tercer, a la Universitat de Porto. Durant aquests tres semestres els estudiants també participen en diverses excursions i visites de treball de camp que poden implicar mobilitats puntuals a altres regions o països veïns.

D'altra banda, l'últim semestre els estudiants del màster realitzen pràctiques en una de les organitzacions privades o públiques associades al Consorci Wintour, els quals es troben en països europeus (per exemple: Itàlia, Grècia, França, Portugal o Espanya) o fins i tot fora de la Unió Europea.

Qualitat

Principals indicadors de la titulació

Més informació sobre la qualitat del Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR)

Més informació

Registre oficial de títols (RUCT)