Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR) - 7a edició
Informació acadèmica
Pràctiques externes
El programa inclou quatre períodes de pràctiques obligatòries diferents:
- Semestre 1 (setembre): Adaptació al marc pràctic del vi.
- Semestre 2 (juny). Pràctiques d’enoturisme.
- Semestre 3 (setembre a octubre). Pràctiques en vinificació.
- Semestre 4 (febrer a juny): Pràctiques professionals (Treball final de màster)
Treball final de màster
Mobilitat
Com a programa Erasmus Mundus, un dels elements centrals del màster Wintour és precisament la seva mobilitat internacional.
El programa acadèmic requereix que els estudiants cursin un semestre a cadascuna de les tres universitats organitzadores: el primer semestre a la Universitat Rovira i Virgili - Tarragona; el segon, a la Universitat de Bordeus; i el tercer, a la Universitat de Porto. Durant aquests tres semestres els estudiants també participen en diverses excursions i visites de treball de camp que poden implicar mobilitats puntuals a altres regions o països veïns.
D'altra banda, l'últim semestre els estudiants del màster realitzen pràctiques en una de les organitzacions privades o públiques associades al Consorci Wintour, els quals es troben en països europeus (per exemple: Itàlia, Grècia, França, Portugal o Espanya) o fins i tot fora de la Unió Europea.
Qualitat
Principals indicadors de la titulació
Més informació sobre la qualitat del Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR)
Registre oficial de títols (RUCT)