Màster interuniversitari en Nutrició i Metabolisme - 19a edició
Experiències
Sofía Arriarán
Perú
Llicenciada en Nutrición y Dietética. Doctorat en Nutrició i Metabolisme.
“El pla d'estudis em va permetre comprendre globalment les bases metabòliques de la nutrició humana. La gran varietat de matèries del Màster em va ajudar a visualitzar diversos camins de desenvolupament professional”
Irene Espelta
Grau en Bioquímica i Biologia Molecular.
“En acabar els estudis vaig entrar a treballar sis mesos a l'empresa on havia fet les pràctiques, Anaxomics Biotech. Aquesta possibilitat em va permetre incorporar-me al món laboral i estar en contacte amb el sector.”
Miyoshi Shu
Durant quatre anys, Miyoshi Shu va treballar a Xile a l'àrea de Nutrició Clínica supervisant pràctiques clíniques hospitalàries d'estudiants que es trobaven el seu darrer any de carrera i recolzant l'àrea docent. Va veure la necessitat d'especialitzar-se en aquesta àrea i formar-se de forma contínua per enfortir el seu desenvolupament professional.
“El Màster ha complert totes les meves expectatives. He de destacar la qualitat docent i la perspectiva multidisciplinària. M'ha posat a l'abast eines fonamentals i necessàries per sustentar el meu treball de nutrició clínica amb les evidències científiques actuals, des d'una base metabòlica i molecular.”
Débora Torrente
Nutricionista amb especialització clínica i nutrició esportiva, Débora Torrente atén el servei de dietètica d’un centre d’esport i salut.
“El Màster m'ofereix l'oportunitat d'elaborar dietes encara més eficaces per a pacients amb diferents objectius i d'estar a l'avantguarda de les possibilitats que ofereixen multitud d'aliments i les seves composicions, i així puc aconseguir millor adherència.”
Héctor Palacios
Héctor Palacios es va graduar en Bioquímica i Biologia molecular. Veu al Màster en Nutrició i Metabolisme de la URV-UB com una bona ocasió per ampliar i millorar la seva competència en els camps bioquímic i nutricional, i enfocar el seu futur al desenvolupament d'aliments saludables al sector privat.
“La meva expectativa en acabar els estudis és treballar en una empresa d'alimentació on pugui aplicar tots els coneixements que he adquirit tant al grau com al màster. La possibilitat d'escollir la branca d'Aliments Saludables em dona l'oportunitat d'orientar la meva formació cap a la realitat empresarial.”
Linda Aló
Itàlia
Graduada en Farmàcia, Linda Aló està interessada a aprofundir en l'univers de la tecnologia alimentària. Després de fer el Màster Nutrició Humana i dietètica a la UAB, Aló busca un enfocament diferent amb el màster, del qual destaca la diversitat d'institucions i empreses on fer les pràctiques de fi d'estudis.
“Crec en la Nutrigenòmica i m'interessa l'impacte que puguin tenir a la indústria alimentària les noves aplicacions de la genètica per al desenvolupament de dietes sempre personalitzades, que poden funcionar com un suport tant per a individus sans com en casos patològics.”