saltar al contingut principal
Cercar
URV

Menja millor


Showcooking curs 2021-2022 Campus Bellissens

Èrica Cunillera i Carmen Sanjuán, estudiants del grau en Nutrició Humana i Dietètica, i Maria Fuentes, professora del mateix grau, varen conduir un showcooking amb motiu del Dia Mundial dels Llegums. Al qual es va mostrar com fer receptes fàcils i econòmiques amb llegums en conserva aptes per als estudiants universitaris. L'esdeveniment, que forma part de les accions del Projecte d'alimentació i estil de vida saludable de la URV, va comptar amb la participació de més de 30 persones al campus Bellissens i 50 més que ho varen seguir en directe a través del canal de YouTube de la Universitat.

Taller de cuina curs 2022-2023 FMCS

Amb l'èxit del showcooking el curs passat els alumnes del grau en Nutrició Humana i Dietètica Melina Janet i Iñaki Bisellach, junt amb na Maria Fuentes, donen un pas més enllà i es convoca un taller de cuina de llegums amb motiu del Dia Mundial dels Llegums. Es convida a participar dedins de les instal·lacions de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, on aquest pic s'opta per un aprenentatge pràctic pels participants mentre se'ls hi ajuda amb les preparacions i informant dels beneficis del consum de llegums al llarg del taller, que finalitza amb un tast de les receptes elaborades pels participants.

Receptes

Begudes energètiques

El passat 8 de maig de 2023 es va impulsar al CRAI de Sescelades una activitat conjunta en la qual es va voler informar a l'alumnat que es trobava en època d'exàmens dels problemes del consum de begudes energètiques en el dia a dia, intentant sensibilitzar en aquesta època per evitar l'abús durant l'estudi i fomentar una correcta hidratació, recordant ja no només la importància de l'aigua sinó també tots aquells aliments rics en aigua que poden aportar a la dieta.

Nutri-Score

Nutriscore és el sistema d'etiquetatge nutricional frontal escollit a Espanya per facilitar als usuaris una informació nutricional més clara. És un bon punt de partida per ajudar els consumidors a optar per l'opció més saludable a l'hora de fer la compra. Si voleu aprendre més d'aquest podeu mirar el vídeo que teniu a continuació

Xerrada: La proteïna vegetal és igual que la proteïna animal? Similituds i diferències

El passat dia 18 d’Abril de 2024 per la campanya Abril, mes saludable de la URV, 2024 es va organitzar a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut a Reus una sessió formativa de cara a entendre les propietats dels aliments rics en proteïna vegetal i la seva incorporació a la dieta, tenint en compte les diferències amb els aliments d’origen animal, a més a més de conscienciar de la importància mantenir aquest macronutrient controlat en el moment de fer canvis a una dieta vegetariana. 

Organitzar per:

    Vista previa de imagen       
undefined