saltar al contingut principal
Cercar
URV

Reconeixements


Promoció de la salut integral en l'àmbit universitari i la societat

La URV ha impulsat el projecte Alimentació i estil de vida saludable i sostenible amb l'objectiu de promoure la salut integral en l'àmbit universitari i la societat en el seu conjunt. És una iniciativa dins d'una perspectiva més àmplia envers la salut i el benestar que fa més fàcil la tria d'opcions més saludables i sostenibles, que ha guanyat el premi . A partir dels resultats d'una enquesta en què han participat més de 1.400 membres de la comunitat universitària, s'ha elaborat i difós un decàleg, una guia i un vídeo amb recomanacions saludables. El projecte preveu futures accions com la valoració nutricional dels menús que s'ofereixen als menjadors universitaris, xerrades sobre alimentació i un programa de pauses actives per evitar el sedentarisme. Aquest projecte ha guanyat en la modalitat de concurs d'idees, per a propostes de millora estructurades com a projecte.

El Projecte d'alimentació i estil de vida saludable i sostenible de la URV ha aconseguit el segon accèssit de XVI Premi Estratègia NAOS, una estratègia de salut de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició que promou l'alimentació saludable i la pràctica de l'activitat física per disminuir la prevalença de l'obesitat.

  • Premi XI Jornades Codinucat

El projecte va guanyar la beca CoDiNuCat a la millor iniciativa o projecte dedins de la categoria: "El millor projecte de promoció d'hàbits alimentaris i estils de vida saludables dirigit/coordinat per un/a Dietista-Nutricionista". 

Organitzar per:

           
undefined