Grau d'Enologia (2009): Assignatures Optatives
En aquest apartat podeu consultar la relació total d’assignatures optatives que s’inclouen al pla d’estudis. Abans de seleccionar les assignatures per a la vostra matrícula, cal que consulteu l’activació anual.
Codi | Assignatura | Crèdits |
19214201 | Activitats Universitàries Reconegudes I | 3 |
19214210 | Activitats Universitàries Reconegudes II | 3 |
19214202 | Estudis en el Marc de Convenis de Mobilitat I (només la podran matricular els estudiants que participen en programes de mobilitat) | 3 |
19214211 | Estudis en el Marc de Convenis de Mobilitat II (només la podran matricular els estudiants que participen en programes de mobilitat) | 3 |
19214203 | Tecnologia del Servei de Vins. Harmonia de Vins i Menjars | 3 |
19214204 | Caracterització i Identificació d'Organismes Vegetals | 3 |
19214205 | Biotecnologia Vegetal | 3 |
19214206 | El Vi com Aliment | 3 |
19214207 | Caracterització Estructural de Compostos Orgànics d'Interès en Enologia | 3 |
19214208 | Micologia Vitícola | 3 |
19214209 | Laboratori de Processos de Fermentació a la Indústria Alimentària | 3 |
19214213 | Biotecnologia Enològica | 3 |
19214214 | Control de la Qualitat en l'Elaboració dels Vins Escumosos | 3 |
19214215 | Planificació i Gestió Enoturisme | 3 |
19214216 | Eines d'Anàlisi de Dades per al Laboratori Agroalimentari | 3 |
19214217 | Creant Valor al Món del Vi | 3 |
19214218 | Aliments Fermentats | 6 |
L'oferta de matèries/assignatures optatives resta pendent de desplegament |