Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Branca: Ciències de la Salut
A partir del curs 2020-21
Estructura
CURS | CRÈDITS FORMACIÓ BÀSICA | CRÈDITS OBLIGATORIS | CRÈDITS OPTATIUS | CRÈDITS PRÀCTIQUES EXTERNES | CRÈDITS TREBALL DE FI DE GRAU | CRÈDITS TOTALS |
---|---|---|---|---|---|---|
1r | 48 | 12 | 0 | -- | -- | 60 |
2n | 12 | 48 | 0 | -- | -- | 60 |
3r | -- | 49 | 3 | -- | -- | 52 |
4t | -- | 45 | 6 |
8 (Obligatòria) |
9 | 68 |
TOTALS | 60 | 154 | 9 | 8 | 9 | 240 |
Continguts (Itinerari a Temps Complet)
1r curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia | Matèria | Branca de coneixement |
Anual | |||||
14224007 | Bases de la Documentació i Recerca | 6 | Bàsica | Documentació | -- |
14224006 | Anatomia i Histologia | 9 | Bàsica | Anatomia Humana | Ciències de la Salut |
14224001 | Bioquímica i Biologia Molecular | 9 | Bàsica | Bioquímica | Ciències de la Salut |
14224003 | Bases d'Educació, Ètica i Comunicació | 6 | Bàsica | Ètica | Arts i Humanitats |
14224002 | Fisiologia | 6 | Bàsica | Fisiologia | Ciències de la Salut |
Primer Quadrimestre | |||||
14224004 | Biologia Cel·lular i Fonaments de Genètica | 6 | Bàsica | Biologia | Ciències de la Salut |
14224005 | Química i Física Aplicada | 6 | Bàsica | Física | Ciències de la Salut |
Segon Quadrimestre | |||||
14224120 | Història i Antropologia | 6 | Obligatòria | ||
14224101 | Aliments | 6 | Obligatòria |
2n curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia | Matèria | Branca de coneixement |
Anual | |||||
14224114 | Fisiopatologia | 9 | Obligatòria | ||
14224104 | Dietètica | 12 | Obligatòria | ||
Primer Quadrimestre | |||||
14224112 | Fonaments de Nutrició Humana | 4 | Obligatòria | ||
14224008 | Bioestadística | 6 | Bàsica | Estadística | Ciències de la Salut |
14224102 | Ciència i Tecnologia dels Aliments | 5 | Obligatòria | ||
14224121 | Microbiologia General | 5 | Obligatòria | ||
Segon Quadrimestre | |||||
14224113 | Integració de la Nutrició I | 3 | Obligatòria | ||
14224125 | Salut Pública | 5 | Obligatòria | ||
14224105 | Nutrició Humana i Metabolisme | 5 | Obligatòria | ||
14224009 | Psicologia | 6 | Bàsica | Psicologia | Ciències de la Salut |
3r curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia | |
Anual | ||||
14224116 | Seguretat i Higiene dels Aliments | 6 | Obligatòria | |
Primer Quadrimestre | ||||
14224103 | Tecnologia Culinària | 6 | Obligatòria | |
14224111 | Organització i Gestió del Sistema Sanitari | 3 | Obligatòria | |
14224106 | Dietoteràpia I (*) | 5 | Obligatòria | |
14224126 | Planificar Programes d'Educació Nutricional | 3 | Obligatòria | |
14224115 | Farmacologia | 5 | Obligatòria | |
Optatives | 3 | Optativa | ||
Segon Quadrimestre | ||||
14224122 | Toxicologia Alimentària | 5 | Obligatòria | |
14224107 | Dietoteràpia II (*) | 5 | Obligatòria | |
14224129 | Nutrició en Diferents Etapes de la Vida | 6 | Obligatòria | |
14224109 | Integració de la Nutrició II (*) | 3 | Obligatòria | |
14224110 | Suport Nutricional i Ètica | 4 | Obligatòria | |
14224127 | Epidemiologia Nutricional i Metodologia de la Recerca | 6 | Obligatòria |
4t curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia |
Anual | |||
14224123 | Pràctiques Clíniques | 8 | Obligatòria |
14224124 | Pràctiques de Restauració Col·lectiva | 5 | Obligatòria |
14224401 | Pràcticum Opcional | 3 | Obligatòria |
14224402 | Pràctiques Comunitàries | 5 | Obligatòria |
14224131 | Rotatori Interdisciplinari | 3 | Obligatòria |
Primer Quadrimestre | |||
14224117 | Economia i Gestió Alimentària | 3 | Obligatòria |
14224118 | Qualitat i Legislació Alimentària | 6 | Obligatòria |
14224119 | Restauració Col·lectiva | 3 | Obligatòria |
14224128 | Nutrició Comunitària | 6 | Obligatòria |
Segon Quadrimestre | |||
14224130 | Abordatge Dietètic Nutricional en l'Esport | 3 | Obligatòria |
14224301 | Treball de Fi de Grau (**) | 9 | Obligatòria |
Optatives | 6 | Optativa | |
(**) Per poder matricular l'assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau. (*) Consulteu els prerequisits de superació. |
Guia de l'assignatura de Treball de Fi de Grau de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
Fins al curs 2019-20
Estructura
CURS | CRÈDITS FORMACIÓ BÀSICA | CRÈDITS OBLIGATORIS | CRÈDITS OPTATIUS | CRÈDITS PRÀCTIQUES EXTERNES | CRÈDITS TREBALL DE FI DE GRAU | CRÈDITS TOTALS |
---|---|---|---|---|---|---|
1r | 48 | 12 | 0 | -- | -- | 60 |
2n | 12 | 48 | 0 | -- | -- | 60 |
3r | -- | 54 | 6 | -- | -- | 60 |
4t | -- | 31 | 12 |
8 (Obligatòria) |
9 | 60 |
TOTALS | 60 | 145 | 18 | 8 | 9 | 240 |
Continguts (Itinerari a Temps Complet)
1r curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia | Matèria | Branca de coneixement |
Anual | |||||
14224007 | Bases de la Documentació i Recerca | 6 | Bàsica | Documentació | -- |
14224006 | Anatomia i Histologia | 9 | Bàsica | Anatomia Humana | Ciències de la Salut |
14224001 | Bioquímica i Biologia Molecular | 9 | Bàsica | Bioquímica | Ciències de la Salut |
14224003 | Bases d'Educació, Ètica i Comunicació | 6 | Bàsica | Ètica | Arts i Humanitats |
14224002 | Fisiologia | 6 | Bàsica | Fisiologia | Ciències de la Salut |
Primer Quadrimestre | |||||
14224004 | Biologia Cel·lular i Fonaments de Genètica | 6 | Bàsica | Biologia | Ciències de la Salut |
14224005 | Química i Física Aplicada | 6 | Bàsica | Física | Ciències de la Salut |
Segon Quadrimestre | |||||
14224120 | Història i Antropologia | 6 | Obligatòria | ||
14224101 | Aliments | 6 | Obligatòria |
2n curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia | Matèria | Branca de coneixement |
Anual | |||||
14224114 | Fisiopatologia | 9 | Obligatòria | ||
14224104 | Dietètica | 12 | Obligatòria | ||
Primer Quadrimestre | |||||
14224112 | Fonaments de Nutrició Humana | 4 | Obligatòria | ||
14224008 | Bioestadística | 6 | Bàsica | Estadística | Ciències de la Salut |
14224102 | Ciència i Tecnologia dels Aliments | 5 | Obligatòria | ||
14224121 | Microbiologia General | 5 | Obligatòria | ||
Segon Quadrimestre | |||||
14224113 | Integració de la Nutrició I | 3 | Obligatòria | ||
14224125 | Salut Pública | 5 | Obligatòria | ||
14224105 | Nutrició Humana i Metabolisme | 5 | Obligatòria | ||
14224009 | Psicologia | 6 | Bàsica | Psicologia | Ciències de la Salut |
3r curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia | |
Anual | ||||
14224116 | Seguretat i Higiene dels Aliments | 6 | Obligatòria | |
Primer Quadrimestre | ||||
14224103 | Tecnologia Culinària | 6 | Obligatòria | |
14224111 | Organització i Gestió del Sistema Sanitari | 3 | Obligatòria | |
14224106 | Dietoteràpia I (*) | 5 | Obligatòria | |
14224126 | Planificar Programes d'Educació Nutricional | 3 | Obligatòria | |
14224115 | Farmacologia | 5 | Obligatòria | |
Optatives | 6 | Optativa | ||
Segon Quadrimestre | ||||
14224122 | Toxicologia Alimentària | 5 | Obligatòria | |
14224107 | Dietoteràpia II (*) | 5 | Obligatòria | |
14224108 | Nutrició en Diferents Etapes de la Vida | 3 | Obligatòria | |
14224109 | Integració de la Nutrició II (*) | 3 | Obligatòria | |
14224110 | Suport Nutricional i Ètica | 4 | Obligatòria | |
14224127 | Epidemiologia Nutricional i Metodologia de la Recerca | 6 | Obligatòria |
4t curs
Codi | Assignatura | ECTS | Tipologia |
Anual | |||
14224123 | Pràctiques Clíniques | 8 | Obligatòria |
14224124 | Pràctiques de Restauració Col·lectiva | 5 | Obligatòria |
14224401 | Pràcticum Opcional | 3 | Obligatòria |
14224402 | Pràctiques Comunitàries | 5 | Obligatòria |
Primer Quadrimestre | |||
14224117 | Economia i Gestió Alimentària | 3 | Obligatòria |
14224118 | Qualitat i Legislació Alimentària | 6 | Obligatòria |
14224119 | Restauració Col·lectiva | 3 | Obligatòria |
14224128 | Nutrició Comunitària | 6 | Obligatòria |
Segon Quatrimestre | |||
14224301 | Treball de Fi de Grau (**) | 9 | Obligatòria |
Optatives | 12 | Optativa | |
(**) Per poder matricular l’assignatura de Treball de Fi de Grau, és requisit indispensable haver superat el 70% dels crèdits totals del grau. (*) Consulteu els prerequisits de superació. |
Guia de l’assignatura de Treball de Fi de Grau de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut