Facultat d'Enologia
Docència
La docència a la Facultat d’Enologia ha estat de transició en aquest curs 2016-17 ja que s’ha extingit la docència presencial del Pla 2009 del Grau en Enologia i en trobar-nos en aquesta situació el nombre de graduats ha disminuït, ja que una part dels estudiants es va traslladar al Pla Nou (2014).
Pel que fa al Grau en Biotecnologia i els dobles graus en Bioquímica i Biotecnologia Molecular i en Informàtica cal assenyalar el seu bon funcionament en general i l’alta demanda que presenten. Només cal remarcar l’esforç necessari per encaixar els horaris i la tensió que genera el fet que Biotecnologia comparteixi horaris amb els dobles graus.
Visibilitat:
Es mantenen activament les relacions amb les entitats següents:
Direcció estratègica de govern
La Facultat d’Enologia té com a estratègia la formació d’excel·lència en l’àmbit de la viticultura i enologia. Segons la direcció d’aquesta Facultat, el futur en enologia i viticultura es basa a explorar noves formacions internacionals de postgrau en especialitzacions en què una part de la formació és enologia i l’altra alguna branca de coneixement afí, seguint el model de l’enoturisme. En aquest sentit s’està pensant en una especialitat en vins efervescents i algun tipus de formació de postgrau en destil·lació.
Pel que fa a la biotecnologia és estratègica l’especialització en aliments, posant el focus en els que tenen efectes sobre la salut.
L’altre focus estratègic de la facultat vol ser la ciència i la tecnologia de la cervesa, que s’imparteix en el Màster en Begudes Fermentades i que té una demanda anual sostinguda. En un futur proper caldrà avaluar si es podria mantenir una formació específica en aquesta matèria.
LLEGIR MÉS
Campus Sescelades
C/ Marcel·lí Domingo, s/n - 43007 Tarragona
Tel. 977 558 600 - Fax 977 558 686
DADES DEL
CENTRE