Experiències URV
Sofía Arriarán
Perú
Llicenciada en Nutrición y Dietética. Doctorat en Nutrició i Metabolisme.
“El pla d'estudis em va permetre comprendre globalment les bases metabòliques de la nutrició humana. La gran varietat de matèries del Màster em va ajudar a visualitzar diversos camins de desenvolupament professional”
Irene Espelta
Grau en Bioquímica i Biologia Molecular.
“En acabar els estudis vaig entrar a treballar sis mesos a l'empresa on havia fet les pràctiques, Anaxomics Biotech. Aquesta possibilitat em va permetre incorporar-me al món laboral i estar en contacte amb el sector.”
Miyoshi Shu
Durant quatre anys, Miyoshi Shu va treballar a Xile a l'àrea de Nutrició Clínica supervisant pràctiques clíniques hospitalàries d'estudiants que es trobaven el seu darrer any de carrera i recolzant l'àrea docent. Va veure la necessitat d'especialitzar-se en aquesta àrea i formar-se de forma contínua per enfortir el seu desenvolupament professional.
“El Màster ha complert totes les meves expectatives. He de destacar la qualitat docent i la perspectiva multidisciplinària. M'ha posat a l'abast eines fonamentals i necessàries per sustentar el meu treball de nutrició clínica amb les evidències científiques actuals, des d'una base metabòlica i molecular.”
Débora Torrente
Nutricionista amb especialització clínica i nutrició esportiva, Débora Torrente atén el servei de dietètica d’un centre d’esport i salut.
“El Màster m'ofereix l'oportunitat d'elaborar dietes encara més eficaces per a pacients amb diferents objectius i d'estar a l'avantguarda de les possibilitats que ofereixen multitud d'aliments i les seves composicions, i així puc aconseguir millor adherència.”
Héctor Palacios
Héctor Palacios es va graduar en Bioquímica i Biologia molecular. Veu al Màster en Nutrició i Metabolisme de la URV-UB com una bona ocasió per ampliar i millorar la seva competència en els camps bioquímic i nutricional, i enfocar el seu futur al desenvolupament d'aliments saludables al sector privat.
“La meva expectativa en acabar els estudis és treballar en una empresa d'alimentació on pugui aplicar tots els coneixements que he adquirit tant al grau com al màster. La possibilitat d'escollir la branca d'Aliments Saludables em dona l'oportunitat d'orientar la meva formació cap a la realitat empresarial.”
Linda Aló
Itàlia
Graduada en Farmàcia, Linda Aló està interessada a aprofundir en l'univers de la tecnologia alimentària. Després de fer el Màster Nutrició Humana i dietètica a la UAB, Aló busca un enfocament diferent amb el màster, del qual destaca la diversitat d'institucions i empreses on fer les pràctiques de fi d'estudis.
“Crec en la Nutrigenòmica i m'interessa l'impacte que puguin tenir a la indústria alimentària les noves aplicacions de la genètica per al desenvolupament de dietes sempre personalitzades, que poden funcionar com un suport tant per a individus sans com en casos patològics.”
Silvana Canales
Colòmbia
Doctorat
Professora a la URV i investigadora de la Càtedra UNESCO d'Habitatge
“Jo recomano molt el màster, especialment pel professorat, es nota que és expert en la matèria i em va ajudar moltíssim. Jo no coneixia l'ordenament jurídic espanyol i em van ajudar molt”
Cristina Sangrà
Advocada mercantilista
“Hi ha demanda tant de despatxos com empreses que necessiten advocats especialitzats en aquesta branca, i el fet de tenir aquesta titulació és un tret diferenciador i et fa estar més preparat.”
Gemma Caballé Fabra
Investigadora postdoctoral a la Càtedra UNESCO d’habitatge de la Universitat Rovira i Virgili
“EL MUDEC no només em va permetre adquirir les competències necessàries per poder endinsar-me en la tasca investigadora a través de la tesi doctoral, sinó que també gràcies al tracte personal i proper amb tot el professorat d’alt nivell i experiència vaig poder aprofundir en els temes que més m’interessaven i vaig acabar de consolidar tots aquells coneixements que ja havia adquirit prèviament durant la carrera de Dret.”
Rosa Maria Garcia Teruel
Professora lectora de Dret Civil de la Universitat de Barcelona
“La meva experiència al Màster en Dret de l'Empresa i de la Contractació de la Universitat Rovira i Virgili va ser molt enriquidora. En primer lloc, em va introduir en els fonaments i les metodologies de la investigació jurídica i, a més, em va ajudar a desenvolupar les habilitats essencials per a l'anàlisi i la interpretació de la legislació. El caràcter interdisciplinari, amb una varietat d'assignatures que abasten diferents branques del dret (tributari, civil, processal, internacional privat…), i el seu enfocament internacional van enriquir encara més la meva formació. El claustre, format per professors amb experiència contrastada, va contribuir a fer que els seminaris fossin d'alta qualitat. Finalment, l'avaluació del màster es va centrar essencialment en la resolució de casos pràctics, a partir de la simulació de situacions reals de l'àmbit professional que resultaven molt amenes per a l'alumnat.”