Experiències URV
Carlos Monteagudo Mañas
Espanya
Màster interuniversitari en Enginyeria Computacional i Matemàtica
RnD Engineer en ToolChefs LTD a Londres
“Les dues disciplines, les matemàtiques i la computació, es complementen i m'han estat útils a l'hora de realitzar el meu treball com a enginyer de programari. Per ser capaços de dissenyar i implementar sistemes que resolguin aquests problemes d'una manera eficient i integrable en un entorn de producció audiovisual, cal estudiar i comprendre models matemàtics complexos i després implementar-los mitjançant les tècniques de computació adequades per aconseguir un producte usable. Per això, veig molt encertada la combinació d'ambdues disciplines en un entorn de recerca i desenvolupament per a gràfics. Els efectes visuals que veiem al cinema avui en dia són possibles gràcies a la feina espectacular d'artistes i professionals de l'3D, el qual al seu torn és possible, en última instància, gràcies a matemàtics i enginyers que desenvolupen noves i millors solucions programari innovant constantment.”
María Elena Montesdeoca
Equador
Màster interuniversitari en Enginyeria Computacional i Matemàtica
Gerent d'una empresa pública encarregada d'operar i mantenir centrals de generació tèrmica.
“Les destreses apreses en el màster m'han ajudat a realitzar anàlisis de millores i optimització de processos i costos. A més, la combinació de les disciplines de la computació i les matemàtiques és una decisió excel·lent, ja que aquestes dues disciplines es complementen en aquesta època de transformació digital i de gran magnitud de dades, on les matemàtiques ens permeten plantejar els procediments i la computació ens brinda la facilitat de processar de forma àgil la informació.”
Sofía Arriarán
Perú
Llicenciada en Nutrición y Dietética. Doctorat en Nutrició i Metabolisme.
“El pla d'estudis em va permetre comprendre globalment les bases metabòliques de la nutrició humana. La gran varietat de matèries del Màster em va ajudar a visualitzar diversos camins de desenvolupament professional”
Irene Espelta
Grau en Bioquímica i Biologia Molecular.
“En acabar els estudis vaig entrar a treballar sis mesos a l'empresa on havia fet les pràctiques, Anaxomics Biotech. Aquesta possibilitat em va permetre incorporar-me al món laboral i estar en contacte amb el sector.”
Miyoshi Shu
Durant quatre anys, Miyoshi Shu va treballar a Xile a l'àrea de Nutrició Clínica supervisant pràctiques clíniques hospitalàries d'estudiants que es trobaven el seu darrer any de carrera i recolzant l'àrea docent. Va veure la necessitat d'especialitzar-se en aquesta àrea i formar-se de forma contínua per enfortir el seu desenvolupament professional.
“El Màster ha complert totes les meves expectatives. He de destacar la qualitat docent i la perspectiva multidisciplinària. M'ha posat a l'abast eines fonamentals i necessàries per sustentar el meu treball de nutrició clínica amb les evidències científiques actuals, des d'una base metabòlica i molecular.”
Débora Torrente
Nutricionista amb especialització clínica i nutrició esportiva, Débora Torrente atén el servei de dietètica d’un centre d’esport i salut.
“El Màster m'ofereix l'oportunitat d'elaborar dietes encara més eficaces per a pacients amb diferents objectius i d'estar a l'avantguarda de les possibilitats que ofereixen multitud d'aliments i les seves composicions, i així puc aconseguir millor adherència.”
Héctor Palacios
Héctor Palacios es va graduar en Bioquímica i Biologia molecular. Veu al Màster en Nutrició i Metabolisme de la URV-UB com una bona ocasió per ampliar i millorar la seva competència en els camps bioquímic i nutricional, i enfocar el seu futur al desenvolupament d'aliments saludables al sector privat.
“La meva expectativa en acabar els estudis és treballar en una empresa d'alimentació on pugui aplicar tots els coneixements que he adquirit tant al grau com al màster. La possibilitat d'escollir la branca d'Aliments Saludables em dona l'oportunitat d'orientar la meva formació cap a la realitat empresarial.”
Linda Aló
Itàlia
Graduada en Farmàcia, Linda Aló està interessada a aprofundir en l'univers de la tecnologia alimentària. Després de fer el Màster Nutrició Humana i dietètica a la UAB, Aló busca un enfocament diferent amb el màster, del qual destaca la diversitat d'institucions i empreses on fer les pràctiques de fi d'estudis.
“Crec en la Nutrigenòmica i m'interessa l'impacte que puguin tenir a la indústria alimentària les noves aplicacions de la genètica per al desenvolupament de dietes sempre personalitzades, que poden funcionar com un suport tant per a individus sans com en casos patològics.”
Silvana Canales
Colòmbia
Doctorat
Professora a la URV i investigadora de la Càtedra UNESCO d'Habitatge
“Jo recomano molt el màster, especialment pel professorat, es nota que és expert en la matèria i em va ajudar moltíssim. Jo no coneixia l'ordenament jurídic espanyol i em van ajudar molt”
Cristina Sangrà
Advocada mercantilista
“Hi ha demanda tant de despatxos com empreses que necessiten advocats especialitzats en aquesta branca, i el fet de tenir aquesta titulació és un tret diferenciador i et fa estar més preparat.”