Sou a: Portada > Estudis > Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania
Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania
Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania (curs actual)
GRAU
Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)
BIOLOGIA CEL·LULAR
MICROBIOLOGIA
TREBALL DE FI DE GRAU II (G.B)
Doble titulació de grau en Enginyeria Biomèdica i en Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions (2019)
BIOLOGIA CEL·LULAR
Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)
BIOLOGIA CEL·LULAR
MICROBIOLOGIA
Grau en Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau en Biotecnologia (2009)
BIOLOGIA CEL·LULAR
MICROBIOLOGIA
PRÀCTIQUES EXTERNES
TREBALL DE FI DE GRAU
Grau en Enginyeria Biomèdica (2017)
BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau en Enologia (2014)
BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA
MICROBIOLOGIA GENERAL
Grau en Medicina (2009)
BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
MICROBIOLOGIA GENERAL
SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Biomedicina
BIOMEDICINA
Docència impartida de la professora García Sánchez, Dania (cursos anteriors)
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Biomedicina
- BIOMEDICINA
GRAU
Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
- MICROBIOLOGIA
- TREBALL DE FI DE GRAU II (G.B)
Doble titulació de grau en Enginyeria Biomèdica i en Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions (2019)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
- MICROBIOLOGIA
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Grau en Bioquímica i Biologia Molecular (2009)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau en Biotecnologia (2009)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
- MICROBIOLOGIA
- PRÀCTIQUES EXTERNES
- TREBALL DE FI DE GRAU
Grau en Enginyeria Biomèdica (2017)
- BIOLOGIA CEL·LULAR
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Grau en Enologia (2014)
- BIOLOGIA CEL·LULAR I GENÈTICA
- MICROBIOLOGIA GENERAL
Grau en Medicina (2009)
- BIOLOGIA CEL·LULAR I FONAMENTS DE GENÈTICA
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
- MICROBIOLOGIA GENERAL
- SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
- ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA