Sou a: Portada > Estudis > Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel
Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel
Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel (curs actual)
GRAU
Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)
MICROBIOLOGIA
Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)
MICROBIOLOGIA
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Grau en Biotecnologia (2009)
MICROBIOLOGIA
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Grau en Enologia (2014)
MICROBIOLOGIA GENERAL
Grau en Medicina (2009)
MICROBIOLOGIA CLÍNICA
MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
ALIMENTS FERMENTATS
MICROBIOLOGIA GENERAL
SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Biomedicina
BIOMEDICINA
Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia
ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel (cursos anteriors)
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Biomedicina
- BIOMEDICINA
Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia
- ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
GRAU
Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)
- MICROBIOLOGIA
Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)
- MICROBIOLOGIA
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
- FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Grau en Biotecnologia (2009)
- MICROBIOLOGIA
- TREBALL DE FI DE GRAU
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
- FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Grau en Enologia (2014)
- MICROBIOLOGIA GENERAL
Grau en Medicina (2009)
- MICROBIOLOGIA CLÍNICA
- MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
- ALIMENTS FERMENTATS
- MICROBIOLOGIA GENERAL
- SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
- TREBALL DE FI DE GRAU
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
- ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
Nutrició i Metabolisme (2012)
- TREBALL DE FI DE MÀSTER