Finançament - Food Innovation & Engineering
Food Innovation & Engineering
Unió Europea / European Union |
Títol: Innovation for Sustainability and Societal relevance: Partnerships in evidence-based higher education on food systems and climate change |
Investigador Principal: Ribalta Vives, Josep |
Codi Oficial: 101083056 |
Convocatòria: ERASMUS-EDU-2022-CBHE: Capacity Building in the field of Higher Education. Topic: ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2: Capacity Building in the field of Higher Education: Strand 2 - Partnerships for transformation in higher education. Type of Action: ERASMUS-LS ERASMUS Lump Sum Grant |
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025 |
Estat / Spanish |
Títol: Comciència. Actividades de divulgación científica de la UCC+i de la URV |
Investigador Principal: Cartañà Guasch, Montserrat |
Codi Oficial: FCT-20-16259 |
Convocatòria: Ayudas de la FECYT para el fomento de la cultura científica, tecnológica y de la innovación. Línea de actuación 4. Redes de comunicación y divulgación de la ciencia y la innovación.Modalidad 4.1: Red de Unidades de Cultura Científica y de Innovación (Red UCC+i). Any 2020 |
Data d'Inici: 01/07/2021 Data de Finalització: 30/06/2022 |
Títol: MICROENCAPSULACIÓN CON EMULSIONES MEDIANTE MEMBRANAS DINÁMICAS DE POROSIDAD CONTROLADA EMPLEANDO INGREDIENTES DE USO ALIMENTARIO PROCEDENTES DE INSECTOS |
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: PGC2018-097095-B-I00 |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement» |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/06/2022 |
Títol: Adquisición de un microscopio electrónico de rastreo de emisión de campo (FESEM), con cañón focalizado de iones de galio (FIB) y microanálisis de RX (EDX) |
Investigador Principal: Llobet Valero, Eduard |
Codi Oficial: EQC2018-005278-P |
Convocatòria: Ajuts a infrastructures i equipament científico-tècnic del Subprograma estatal d'infrastructures científiques i tècniques i equipament. |
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/03/2021 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2017 SGR 01553 |
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). |
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021 |
Catalunya / Catalonia |
Títol: Circular economy and carbon footprint reduction through biorefinery: converting lignocellulosic biomass into bioplastics, microbial proteins and lignin-based nanofibers |
Investigador Principal: Constantí Garriga, Magdalena |
Codi Oficial: 2023 CLIMA 00076 |
Convocatòria: Ajuts per finançar projectes de recerca per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic. Any 2023 |
Data d'Inici: 29/01/2024 Data de Finalització: 28/01/2026 |
Títol: NanoFoods |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2021 SGR 00711 |
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021) |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025 |
Títol: Utilització de l'espectroscòpia de l'infraroig combinada amb l'anàlisi multivariant per discriminar, classificar i predir olis |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: 2019 DI 041 |
Convocatòria: DI - Doctorats industrials |
Data d'Inici: 18/09/2019 Data de Finalització: 30/09/2020 |
Altres / Other |
Títol: NanoFoods |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2023PFR-URV-00711 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Anualitats 2023 i 2024 |
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2022PFR-URV-86 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022 |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2021PFR-URV-148 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2021 |
Data d'Inici: 01/01/2021 Data de Finalització: 31/12/2024 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2019PFR-URV-30 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019 |
Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2023 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-30 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021 |
Títol: Infraestructura de Recerca |
Investigador Principal: Font Capafons, José |
Codi Oficial: 2018EQUIP-11 |
Convocatòria: AJUTS PER AL FINANÇAMENT DE NOU EQUIPAMENT CIENTÍFIC 2018 (2018EQUIP) |
Data d'Inici: 16/04/2018 Data de Finalització: 31/12/2020 |
Títol: Preparación de propuestas para el Aprovechamiento GeneralizadO de biomasa |
Investigador Principal: Bengoa , Christophe José |
Codi Oficial: 2017EXIT-11 |
Convocatòria: Ajuts per a la preparació de projectes internacionals a la URV |
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2020 |
Contractes d'R+D / R&D contracts |
Títol: PROGRAMA ?PROYECTOS DE I+D:GLOWER-BIO; NUEVAS FORMULACIONES DE COMPLEMENTOS ALIMENTICIOS LIQUIDOS, EN VERSION BIO, MEDIANTE LA UTILIZACION DE TECNOLOGIAS AVANZADAS DE ESTERILIZACION |
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat|De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: T22025S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Subvencions directes de recerca. Any 2022 |
Data d'Inici: 28/01/2022 Data de Finalització: 01/03/2023 |
Títol: Obtenció d'ingredients sostenibles a partir d'insectes per a la reformulació d'aliments amb impressió 3D |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: 2022PGR-DIPTA-URV09;2022/04 |
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2022. |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2022 |
Títol: DISSENY DE PRODUCTE DE COMPLEMENTS ALIMENTARIS ECOLOGICS |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: T20292S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2020 |
Data d'Inici: 25/11/2020 Data de Finalització: 24/02/2021 |
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI) |
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa |
Codi Oficial: 8004330008-2020-0015330 |
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020. |
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021 |
Títol: Funcionalidad tecnológica de nuevos ingredientes alimentarios |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: FU19008 |
Convocatòria: Contractes gestionats pel Servei de Recursos Econòmics de la URV. Convenis de recerca. Any 2019. |
Data d'Inici: 07/11/2019 Data de Finalització: 06/11/2021 |
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |