saltar al contingut principal
Cercar
URV

Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel


Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel (curs actual)

    GRAU

    Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA

  • Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau en Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA

  • Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS

  • Grau en Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • Grau en Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA CLÍNICA

  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS

  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS

  • MICROBIOLOGIA GENERAL

  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS

  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA

  • DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Biomedicina

  • BIOMEDICINA

  • Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA

Docència impartida del professor Stchigel Glikman, Alberto Miguel (cursos anteriors)


    DOCTORAT

    Programa de Doctorat en Biomedicina

  • BIOMEDICINA
  • Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia

  • ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
  • GRAU

    Doble titulació de grau en Biotecnologia i en Bioquímica i Biologia Molecular (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA
  • Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau en Biotecnologia (2009)

  • MICROBIOLOGIA
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • Grau en Enologia (2014)

  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • Grau en Medicina (2009)

  • MICROBIOLOGIA CLÍNICA
  • MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA GENERALS
  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)

  • ALIMENTS FERMENTATS
  • MICROBIOLOGIA GENERAL
  • SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
  • TREBALL DE FI DE GRAU
  • Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

  • FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
  • MÀSTER

    Begudes Fermentades (2014)

  • ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA
  • Nutrició i Metabolisme (2012)

  • TREBALL DE FI DE MÀSTER