saltar al contingut principal
Cercar
URV

Finançament - Ardévol Grau, Anna


Ardévol Grau, Anna

Unió Europea / European Union 
Estat / Spanish 
Títol: Modulación de los receptores del gusto con componentes naturales de los alimentos para un envejecimiento saludable
Investigador Principal: Ardévol Grau, Anna|Terra Barbadora, Ximena
Codi Oficial: PID2021-122636OB-I00
Convocatòria: Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023. Programa Estatal para Impulsar la Investigación Científico-Técnica y su Transferencia.Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento.
Data d'Inici: 01/09/2022 Data de Finalització: 31/08/2026
Títol: Efectos preventivos a largo plazo de componentes bioactivos de los alimentos en el tracto gastrointestinal frente a retos metabólicos sobre la homeóstasis: dieta obesogénica y envejecimiento
Preventive long-lasting effects of food bioactives on gastrointestinal tract under metabolic homeostatic challenges: obesogenic diet and aging - BIOGUT
Investigador Principal: Ardévol Grau, Anna|Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: AGL2017-83477-R
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica y Tècnica i d'innovació 2013-2016. Programa Estatal d`Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d`R+D+I
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 30/06/2022
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa|Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2017 SGR 00289
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021
Catalunya / Catalonia 
Títol: Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2021 SGR 00201
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021)
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025
Altres / Other 
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2023PFR-URV-00201
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Anualitats 2023 i 2024
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2022PFR-URV-15
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024
Contractes d'R+D / R&D contracts 
Títol: Combatre la inapetència associada a l'envelliment amb productes naturals
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat
Codi Oficial: 2021/14
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2021.
Data d'Inici: 01/01/2021 Data de Finalització: 31/03/2022
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI)
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa
Codi Oficial: 8004330008-2020-0015330
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020.
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services