Finançament - Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Unió Europea / European Union |
Títol: Innovation for Sustainability and Societal relevance: Partnerships in evidence-based higher education on food systems and climate change |
Investigador Principal: Ribalta Vives, Josep |
Codi Oficial: 101083056 |
Convocatòria: ERASMUS-EDU-2022-CBHE: Capacity Building in the field of Higher Education. Topic: ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2: Capacity Building in the field of Higher Education: Strand 2 - Partnerships for transformation in higher education. Type of Action: ERASMUS-LS ERASMUS Lump Sum Grant |
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025 |
Estat / Spanish |
Títol: MICROENCAPSULACIÓN CON EMULSIONES MEDIANTE MEMBRANAS DINÁMICAS DE POROSIDAD CONTROLADA EMPLEANDO INGREDIENTES DE USO ALIMENTARIO PROCEDENTES DE INSECTOS |
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: PGC2018-097095-B-I00 |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement» |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/06/2022 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2017 SGR 01553 |
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). |
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021 |
Catalunya / Catalonia |
Títol: Circular economy and carbon footprint reduction through biorefinery: converting lignocellulosic biomass into bioplastics, microbial proteins and lignin-based nanofibers |
Investigador Principal: Constantí Garriga, Magdalena |
Codi Oficial: 2023 CLIMA 00076 |
Convocatòria: Ajuts per finançar projectes de recerca per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic. Any 2023 |
Data d'Inici: 29/01/2024 Data de Finalització: 28/01/2026 |
Títol: NanoFoods |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2021 SGR 00711 |
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021) |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025 |
Altres / Other |
Títol: NanoFoods |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2023PFR-URV-00711 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Anualitats 2023 i 2024 |
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2022PFR-URV-86 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022 |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2021PFR-URV-148 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2021 |
Data d'Inici: 01/01/2021 Data de Finalització: 31/12/2024 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2019PFR-URV-30 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019 |
Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2023 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-30 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021 |
Títol: Infraestructura de Recerca |
Investigador Principal: Font Capafons, José |
Codi Oficial: 2018EQUIP-11 |
Convocatòria: AJUTS PER AL FINANÇAMENT DE NOU EQUIPAMENT CIENTÍFIC 2018 (2018EQUIP) |
Data d'Inici: 16/04/2018 Data de Finalització: 31/12/2020 |
Contractes d'R+D / R&D contracts |
Títol: PROGRAMA ?PROYECTOS DE I+D:GLOWER-BIO; NUEVAS FORMULACIONES DE COMPLEMENTOS ALIMENTICIOS LIQUIDOS, EN VERSION BIO, MEDIANTE LA UTILIZACION DE TECNOLOGIAS AVANZADAS DE ESTERILIZACION |
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat|De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: T22025S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Subvencions directes de recerca. Any 2022 |
Data d'Inici: 28/01/2022 Data de Finalització: 01/03/2023 |
Títol: Obtenció d'ingredients sostenibles a partir d'insectes per a la reformulació d'aliments amb impressió 3D |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: 2022PGR-DIPTA-URV09;2022/04 |
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2022. |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2022 |
Títol: DISSENY DE PRODUCTE DE COMPLEMENTS ALIMENTARIS ECOLOGICS |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: T20292S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2020 |
Data d'Inici: 25/11/2020 Data de Finalització: 24/02/2021 |
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI) |
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa |
Codi Oficial: 8004330008-2020-0015330 |
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020. |
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021 |
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |