saltar al contingut principal
Cercar
URV

Finançament - Ferrando Cogollos, Maria Montserrat


Ferrando Cogollos, Maria Montserrat

Unió Europea / European Union 
Títol: Innovation for Sustainability and Societal relevance: Partnerships in evidence-based higher education on food systems and climate change
Investigador Principal: Ribalta Vives, Josep
Codi Oficial: 101083056
Convocatòria: ERASMUS-EDU-2022-CBHE: Capacity Building in the field of Higher Education. Topic: ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2: Capacity Building in the field of Higher Education: Strand 2 - Partnerships for transformation in higher education. Type of Action: ERASMUS-LS ERASMUS Lump Sum Grant
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025
Estat / Spanish 
Títol: MICROENCAPSULACIÓN CON EMULSIONES MEDIANTE MEMBRANAS DINÁMICAS DE POROSIDAD CONTROLADA EMPLEANDO INGREDIENTES DE USO ALIMENTARIO PROCEDENTES DE INSECTOS
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: PGC2018-097095-B-I00
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement»
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/06/2022
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2017 SGR 01553
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR).
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021
Catalunya / Catalonia 
Títol: Circular economy and carbon footprint reduction through biorefinery: converting lignocellulosic biomass into bioplastics, microbial proteins and lignin-based nanofibers
Investigador Principal: Constantí Garriga, Magdalena
Codi Oficial: 2023 CLIMA 00076
Convocatòria: Ajuts per finançar projectes de recerca per a la mitigació i l'adaptació al canvi climàtic. Any 2023
Data d'Inici: 29/01/2024 Data de Finalització: 28/01/2026
Títol: NanoFoods
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2021 SGR 00711
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021)
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025
Altres / Other 
Títol: NanoFoods
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2023PFR-URV-00711
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Anualitats 2023 i 2024
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2022PFR-URV-86
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2021PFR-URV-148
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2021
Data d'Inici: 01/01/2021 Data de Finalització: 31/12/2024
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2019PFR-URV-30
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019
Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2023
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat
Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-30
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts.
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021
Títol: Infraestructura de Recerca
Investigador Principal: Font Capafons, José
Codi Oficial: 2018EQUIP-11
Convocatòria: AJUTS PER AL FINANÇAMENT DE NOU EQUIPAMENT CIENTÍFIC 2018 (2018EQUIP)
Data d'Inici: 16/04/2018 Data de Finalització: 31/12/2020
Contractes d'R+D / R&D contracts 
Títol: PROGRAMA ?PROYECTOS DE I+D:GLOWER-BIO; NUEVAS FORMULACIONES DE COMPLEMENTOS ALIMENTICIOS LIQUIDOS, EN VERSION BIO, MEDIANTE LA UTILIZACION DE TECNOLOGIAS AVANZADAS DE ESTERILIZACION
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat|De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: T22025S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Subvencions directes de recerca. Any 2022
Data d'Inici: 28/01/2022 Data de Finalització: 01/03/2023
Títol: Obtenció d'ingredients sostenibles a partir d'insectes per a la reformulació d'aliments amb impressió 3D
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: 2022PGR-DIPTA-URV09;2022/04
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2022.
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2022
Títol: DISSENY DE PRODUCTE DE COMPLEMENTS ALIMENTARIS ECOLOGICS
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia
Codi Oficial: T20292S
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2020
Data d'Inici: 25/11/2020 Data de Finalització: 24/02/2021
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI)
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa
Codi Oficial: 8004330008-2020-0015330
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020.
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services