Finançament - Blay Olivé, Maria Teresa
Blay Olivé, Maria Teresa
Unió Europea / European Union |
Estat / Spanish |
Títol: Examen del impacto en la salud y los beneficios nutricionales de ingredientes y prototipos de alimentos funcionales derivados de lupino fermentado. |
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat|Jorba Martin, Rosa Maria |
Codi Oficial: PID2023-147650OR-C32 |
Convocatòria: Convocatoria de tramitación anticipada para el año 2023 del procedimiento de concesión de ayudas a «Proyectos de Generación de Conocimiento» y a actuaciones para la formación de personal investigador predoctoral asociadas a dichos proyectos, en el marco del Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación 2021-2023. |
Data d'Inici: 01/09/2024 Data de Finalització: 31/08/2027 |
Títol: Modulación de los receptores del gusto con componentes naturales de los alimentos para un envejecimiento saludable |
Investigador Principal: Ardévol Grau, Anna|Terra Barbadora, Ximena |
Codi Oficial: PID2021-122636OB-I00 |
Convocatòria: Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023. Programa Estatal para Impulsar la Investigación Científico-Técnica y su Transferencia.Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento. |
Data d'Inici: 01/09/2022 Data de Finalització: 31/08/2026 |
Títol: Efectos sobre la salud de productos proteicos derivados de altramuz: foco en la función intestinal y estatus metabólico |
Investigador Principal: Jorba Martin, Rosa Maria |
Codi Oficial: PID2020-114422RR-C55 |
Convocatòria: Programa Estatal de Generación de Conocimiento y Fortalecimiento Científico y Tecnológico del Sistema de I+D+i y del Programa Estatal de I+D+i Orientada a los Retos de la Sociedad, del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020. Ayudas a Proyectos de I+D+i 2020. Modalidad: Retos Investigación. Any 2020 |
Data d'Inici: 01/09/2021 Data de Finalització: 31/08/2024 |
Títol: Efectos preventivos a largo plazo de componentes bioactivos de los alimentos en el tracto gastrointestinal frente a retos metabólicos sobre la homeóstasis: dieta obesogénica y envejecimiento Preventive long-lasting effects of food bioactives on gastrointestinal tract under metabolic homeostatic challenges: obesogenic diet and aging - BIOGUT |
Investigador Principal: Ardévol Grau, Anna|Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: AGL2017-83477-R |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica y Tècnica i d'innovació 2013-2016. Programa Estatal d`Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d`R+D+I |
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 30/06/2022 |
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa|Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2017 SGR 00289 |
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). |
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021 |
Catalunya / Catalonia |
Títol: Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2021 SGR 00201 |
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021) |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025 |
Altres / Other |
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2023PFR-URV-00201 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Anualitats 2023 i 2024 |
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025 |
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2022PFR-URV-15 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022 |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024 |
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa|Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2019PFR-URV-07 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019 |
Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2022 |
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa |
Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-07 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021 |
Contractes d'R+D / R&D contracts |
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI) |
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa |
Codi Oficial: 8004330008-2020-0015330 |
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020. |
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021 |
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |