Finançament - Nganga , Zacharia
Nganga , Zacharia
Unió Europea / European Union |
Estat / Spanish |
Títol: Modulación de los receptores del gusto con componentes naturales de los alimentos para un envejecimiento saludable |
Investigador Principal: Ardévol Grau, Anna|Terra Barbadora, Ximena |
Codi Oficial: PID2021-122636OB-I00 |
Convocatòria: Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023. Programa Estatal para Impulsar la Investigación Científico-Técnica y su Transferencia.Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento. |
Data d'Inici: 01/09/2022 Data de Finalització: 31/08/2026 |
Catalunya / Catalonia |
Títol: Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2021 SGR 00201 |
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021) |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025 |
Altres / Other |
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2023PFR-URV-00201 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Anualitats 2023 i 2024 |
Data d'Inici: 01/01/2023 Data de Finalització: 31/12/2025 |
Títol: MOBIOFOOD-Molecular Bioactivity of Food- Bioactivitat Molecular dels Aliments |
Investigador Principal: Pinent Armengol, Montserrat |
Codi Oficial: 2022PFR-URV-15 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022 |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024 |
Contractes d'R+D / R&D contracts |
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |