Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat
Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (curs actual)
GRAU
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enologia (2014)
ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
PRÀCTIQUES EXTERNES
TREBALL FI DE MÀSTER
Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (cursos anteriors)
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia
- ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
GRAU
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enologia (2014)
- ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA
- ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
- ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
- PRÀCTIQUES EXTERNES
- TREBALL FI DE MÀSTER