Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat
Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (curs actual)
GRAU
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enologia (2014)
ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II
Docència impartida de la professora Mestres Solé, Maria Montserrat (cursos anteriors)
DOCTORAT
Programa de Doctorat en Enologia i Biotecnologia
- ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA
GRAU
Doble titulació de grau en Enginyeria Química i en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2019)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
Grau en Enologia (2014)
- ANÀLISI INSTRUMENTAL ENOLÒGICA
- ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
- ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
- FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
- QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
MÀSTER
Begudes Fermentades (2014)
- PRÀCTIQUES EXTERNES
- TREBALL FI DE MÀSTER