Finançament - Reguant Miranda, Cristina
Reguant Miranda, Cristina
Unió Europea / European Union |
Estat / Spanish |
Títol: Lías de levadura como herramienta para promover Oenococcus oeni y la fermentación maloláctica en el vino |
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis|Reguant Miranda, Cristina |
Codi Oficial: PID2021-124943OB-I00 |
Convocatòria: Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023. Programa Estatal para Impulsar la Investigación Científico-Técnica y su Transferencia.Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento. |
Data d'Inici: 01/09/2022 Data de Finalització: 31/08/2025 |
Títol: EFECTO DEL USO DE TORULASPORA DELBRUECKII SOBRE OENOCOCCUS OENI Y LA FERMENTACIÓN MALOLÁCTICA DEL VINO: COMPATIBILIDAD ENTRE CEPAS Y ESTRATEGIAS DE INOCULACIÓN |
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis|Reguant Miranda, Cristina |
Codi Oficial: PGC2018-101852-B-I00 |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement» |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/09/2022 |
Títol: Biotecnologia Enològica |
Investigador Principal: Mas Baron, Alberto|Torija Martínez, María Jesús |
Codi Oficial: 2017 SGR 00267 |
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). |
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021 |
Catalunya / Catalonia |
Títol: Validació industrial i disseny d'un protocol d'ús de l'àcid fumàric en vins catalans per prevenir la fermentació malolàctica no desitjada |
Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina |
Codi Oficial: 56 30161 2021 2A |
Convocatòria: Ajuts a les activitats de demostració de transferència tecnològica (operació 01.02.01 del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022). Any 2022 |
Data d'Inici: 29/07/2022 Data de Finalització: 17/06/2024 |
Títol: BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Investigador Principal: Torija Martínez, María Jesús |
Codi Oficial: 2021 SGR 00202 |
Convocatòria: Ajuts per donar suport a l’activitat científica dels grups de recerca de Catalunya (SGR-Cat 2021) |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 30/06/2025 |
Altres / Other |
Contractes d'R+D / R&D contracts |
Títol: ESTUDIO DEL IMPACTO DE NON-SACCHAROMYCES EN LA FERMENTACION MALOLACTICA CON OENOCOCCUS OENI Y LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM |
Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina |
Codi Oficial: T23140S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2023 |
Data d'Inici: 12/05/2023 Data de Finalització: 11/05/2024 |
Títol: MINIMITZACIO DE LA FERMENTACIO MALOLACTICA NO VOLGUDA ALS VINS ESCUMOSOS |
Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina |
Codi Oficial: T18195S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. |
Data d'Inici: 01/03/2018 Data de Finalització: 30/09/2020 |
Títol: MINIMITZACIO DE LA FERMENTACIO MALOLACTICA NO VOLGUDA ALS VINS ESCUMOSOS |
Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina |
Codi Oficial: T18220S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. |
Data d'Inici: 01/03/2018 Data de Finalització: 30/09/2020 |
Títol: MINIMITZACIO DE LA FERMENTACIO MALOLACTICA NO VOLGUDA ALS VINS ESCUMOSOS |
Investigador Principal: Reguant Miranda, Cristina |
Codi Oficial: T18255S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. |
Data d'Inici: 01/03/2018 Data de Finalització: 30/09/2020 |
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |
Títol: SESSIO DE TASTS D'OLIVES ARBEQUINES |
Investigador Principal: Rozès , Nicolas Andre Louis |
Codi Oficial: T23133S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2023 |
Data d'Inici: 19/04/2023 Data de Finalització: 18/05/2023 |